Våra tjänster

 

Bilinspektion inför bilköp

Våra professionella mekaniker möter upp säljaren och går igenom bilen och skickar därefter en utförlig rapport till dig, du bestämmer själv om du vill vara med eller inte när vi går igenom bilen.

Bilinspektionen kan genomföras vart som helst, bilmekanikern kommer till er med all utrustning som behövs för att genomföra inspektionen hos er.

Ska du sälja din bil

Använd då bilinspektionen som en kvalitetsstämpel i din annons. Har din bil genomgått bilinspektionen kan du exempelvis lägga till följande text i din annons:

Bilen har genomgått en bilinspektion utfört av MechnGo AB. Ett protokoll från inspektionen har utfärdats och finns tillgängligt.

Så här går det till:

Steg 1: Boka en bilinspektion online

Steg 2: Bilmekanikern träffar säljaren och inspekterar bilen

Steg 3: Vi sänder en detaljerad rapport till din e-postadress

 

Däckskifte

MechnGo utför däckskiftet hemma hos dig eller på din arbetsplats. Nu behöver du inte längre köra till verkstaden och vänta på din tur för att få däcken bytta.

Stockholm

Våra priser

Bilinspektion i Stockholm

Våra professionella mekaniker möter upp bilsäljaren och går igenom bilen och skickar därefter en utförlig rapport till dig, du bestämmer själv om du vill vara med eller inte när vi går igenom bilen.

Bilinspektionen kan genomföras vart som helst, bilmekanikern kommer till er med all utrustning som behövs för att genomföra inspektionen.

Bilinspektion / Stockholm 

999 kr

Inkl. moms

Däckskifte i Stockholm

Vi kommer till er och byter era däck, snabbt, smidigt och säkert. Inget mer köande hos bilverkstan!

Däckskifte / Stockholm 

399 kr

Inkl. moms