om oss

 

Ledorden för oss är mobilitet, snabbhet och professionalism

Vår historia

MechnGo grundades sommaren 2019 för att lösa det allt växande problemet med klagomål efter köp av begagnade bilar. Under ett flertal år har de allra flesta klagomålen konsumentverket tagit emot rört just begagnade bilar, vi vill därför se till att erbjuda potentiella bilköpare utförliga bilinspektioner inför bilköp. Vi vet hur viktigt det är att göra en utförlig bilinspektion och vårt mål är alltid att du efter en utförd bilinspektion ska ha tillräckligt med information för att kunna besluta dig för om du vill köpa bilen eller inte.

Våra tjänster

MechnGo är det självklara valet när du ska köpa en begagnad bil och behöver en expert som går igenom bilen åt dig för att undvika att köpa grisen i säcken. Våra professionella mekaniker möter upp säljaren och går igenom bilen och skickar därefter en utförlig rapport till dig, du bestämmer själv om du vill vara med eller inte när vi går igenom bilen.

Bilinspektionen kan genomföras vart som helst, bilmekanikern kommer till er med all utrustning som behövs för att genomföra inspektionen hos er.

Vi erbjuder även däckskiften, där vi kommer till er för att byta ut era däck. Lika självklart det är som att handla matvaror online ska det vara att få däcken utbytta av oss.

 

Bilinspektioner inför bilköp

Bilinspektioner inför bilförsäljning

Däckskiften hos er